Válogatott

Nem lesz zárt kapus a Feröer elleni selejtező!

Az UEFA felfüggesztette a büntetést.

Kapcsolódó cikkek

Az UEFA fellebbviteli bizottsága az MLSZ által benyújtott fellebbezés hatására felfüggesztette a testület elsőfokú döntését, tovább vizsgálja a Magyarország–Románia mérkőzésről készült beadványokat, azaz nem törölte el a szankciót, de a Feröer elleni Európa-bajnoki selejtezőre nem vonatkozik a zárt kapus döntés – írja az MLSZ honlapja.

Az elsőfokú ítélet megszületése után felfüggesztett jegyértékesítést az MLSZ – az eredetileg meghirdetett feltételek mellett – az interneten soron kívül, az ország több mint 300 értékesítési pontján pedig a keddi naptól újraindítja.

Ebben a helyzetben a csapat sikeres szereplését szem előtt tartva, létfontosságú, hogy a Groupama Arénában rendezendő mérkőzésen semmilyen sportszerűtlen nézőtéri megnyilvánulásra ne kerüljön sor, ellenkező esetben újabb súlyos büntetésre számíthat a csapat egy soron következő mérkőzésen.

A találkozó azért nem lesz zárt kapus, mert a döntés nem született meg, így ha pótselejtezőt játszunk, és előtte másodfokon nem törlik el azt, akkor a pótselejtező hazai meccsét játsszuk nézők nélkül.

Olvasói sztorik