Válogatott

Dárdai: sikerre éhes szurkolók előtt játszhat a válogatott

Tízezer jegy vár még gazdára a Feröer elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Kapcsolódó cikkek

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány szerint segítséget jelenthet a szurkolók jelenléte csütörtökön a Magyarország – Feröer-szigetek Európa-bajnoki selejtezőn.

– Mindenki nagyon örül ennek a bejelentésnek, bízom benne, hogy közel telt ház előtt léphetünk majd pályára – mondta a török Bursaspor szélsője az M4 Sport7fő című műsorában, miután hétfőn kiderült, az európai szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága nem hozta meg a korábbi, románok elleni mérkőzés kapcsán kihirdetett zárt kapus büntetés jogerőre emelkedéséhez szükséges másodfokú döntést.

Sztancsik Tamás, a válogatott kommunikációs vezetője ezzel kapcsolatban megjegyezte, a találkozóra nagyjából tízezer belépő vár még gazdára.

A műsorban megszólalt Dárdai Pál korábbi szövetségi kapitány is, aki örömtelinek nevezte, hogy a válogatott szurkolók előtt játszhat csütörtökön. Hozzátette, irányítása alatt egy türelmes és sikerre éhes szurkolótáborral együtt értek el remek eredményeket.

A Hertha BSC vezetőedzője hangsúlyozta, hogy nagy lehetőség előtt áll a csapat, amely előtt egy korántsem megoldhatatlan feladat áll, s bízik benne, hogy az együttes akár az automatikus Eb-részvételt jelentő legjobb harmadik helyet is megszerzi. Dárdai Pál elmondta, nem a helyszínen fogja megtekinteni a feröeriek elleni összecsapást.

– Ha kijut a csapat, akkor nagyon boldog leszek, mert az azt jelenti, hogy nem ment kárba a munkám – jelentette ki Dárdai.

Olvasói sztorik