Válogatott

Storck csak kényszerből változtat?

A hírügynökség ezúttal is azt jósolja, hogy Szalai Ádám nem lesz kezdő a magyar válogatottban.

Kapcsolódó cikkek

A magyar válogatott rendkívül fontos Európa-bajnoki selejtezőt játszik hétfő este Észak-Írország otthonában. Az MTI a hagyományoknak megfelelően most is közzétette a mieink várható kezdőcsapatát.

A Románia elleni, pénteki találkozóhoz (0-0) képest Juhász Roland sérülés, Tőzsér Dániel pedig sárga lapos eltiltás miatt biztosan nem léphet pályára Belfastban, ők el sem utaztak a csapattal. A Videoton középhátvédje helyett már a Groupama Arénában is a krakkói Wisla légiósa, Guzmics Richárd állt be csereként az első félidő közepén, és mivel jól teljesített, valószínűleg most is ő fogja helyettesíteni.

Tőzsér helyére visszatérhet Gera Zoltán, aki a románok elleni meccset eltiltás miatt kihagyta. Dzsudzsák Balázs csapatkapitány péntek este azt nyilatkozta, hogy szerinte ettől a személyi változástól támadóbb szellemű lesz a magyar válogatott. A távirati iroda most is azt írja, hogy Szalai Ádám nem lesz kezdő – és Nikolics mellett Németh Krisztián lesz a másik csatár –, de ez a jóslat már a románok elleni selejtező előtt sem jött be.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint):

Király Gábor – Fiola Attila, Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Leandro de Almeida – Stieber Zoltán, Gera Zoltán, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs – Nikolics Nemanja, Németh Krisztián

Olvasói sztorik