Tuti Tippek Tuti Kapitánytól

Hungarikum XXV.

A múlt héten a Videoton–Vasas és a Kecskemét–Zalaegerszeg végeredménye, az Újpest–Honvéd büntetője, és a Pápa–Haladás kevés gólja szerepelt a találataink között.

Kapcsolódó cikkek

Nyer az első három

A Videoton az OTP Bank Liga 25. fordulójában Zalaegerszegre látogat, tehát a ZTE nem most fogja megszerezni első győzelmét, de még egy pontot sem tud majd otthon tartani a bajnokkal szemben. A zalaiak pedig ezzel a vereséggel matematikailag is búcsúzhatnak az NB I-től. A fehérváriaknak még nagyon halvány reményük van a bajnoki aranyra, nem több mint a Zetének a bennmaradásra, így hajtanai fognak, és győznek!

A Győr az egészen rossz formában lévő Diósgyőrt fogadja. A múlt héten a külső körülmények elvették a kisalföldiektől a lehetőséget arra, hogy pontszámban utolérjék a Debrecent. Most a spanyolos DVTK sem fogja tudni megakadályozni az ETO-sikert. Egész egyszerűen azért, mert a zöldek nagyobb önbizalommal, jobb játékosokkal rendelkeznek, és otthon tartják a három bajnoki pontot.

A Debrecen a Kaposvárt fogadja: ez lesz a harmadik találkozó, ami országos egyes, bár az előző kettő (a Pápa és a Siófok ellen) nagy bukás volt a Lokinak, és hiányzik is az a négy pont Kondásék kondérjából. Azonban a Sisa-legénység ellen biztosra mehetnek a hajdúságiak. Hiába hiányzik majd Coulibaly, van megfelelő helyettese, így nyer a bajnoki cím várományosa.

Iksz a Pécs–Pakson

Az egyik legifjabb NB I-es edző a legrutinosabb ellen: arra gondolunk, hogy Mink Olivér még csak alig több mint két hete élvezheti az élvonalbeli kispad vezetőedzői posztjának keménységét, míg Kis Károly a legrégebb óta regnáló első osztályú tréner. Ám most meg fognak osztozni a bajnoki pontokon. Nagy Olivér elveszítésével a Pécs a stabilitását is elhagyta egy kicsit, de azért otthon tudtak már oroszlánbajszokat ráncigálni. A Paks egyre inkább magára talál: nyert Diósgyőrben, otthon ikszelt a Debrecennel, és most a pécsi kirándulásról is ponttal tér haza.

A többi találkozón

A Honvéd–Siófok meccsen a villámgyors vendéggárda ellen egy stabil csapat lép pályára, és döntetlenkörüli eredményt várunk, inkább hazaival megtámasztva. Azért a honvédos meccseken szokásos büntetőt is behúzhatjuk! A Ferencváros–Kecskemét találkozón mindkét csapat fog gólt rúgni. A Vasas–Pápa sorsdöntő meccsen kevés gól lesz, így a –2,5-es opciót ajánljuk. A Haladás–Újpest meccs dettó: –2,5.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik