Törökország

VIDEÓ: a Diósgyőr hidegvizes regenerációja

Akik kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszottak vasárnap, a kapura lövést gyakorolták.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Sentido Zeynep Resort szálloda hidegvizes medencéjében vezényelt regenerációs edzést a DVTK szakmai stábja a német Kickers Offenbach elleni mérkőzés másnapjának délelőttjén.

Vasárnap lejátszotta első törökországi felkészülési mérkőzését a DVTK a német Kickers Offenbach ellen (1-1). A találkozó másnapján hidegvizes regeneráció szerepelt a programban azok számára, akik hosszabb ideig a pályán voltak.

Nem volt szerencséjük a játékosoknak, hiszen hétfő délelőtt a szokásostól eltérően nem bújt elő a nap, így nem csak a víz volt hideg. Elsőként Eperjesi Gábor csobbant a vízbe, majd utána sorra győzte le mindenki önmagát, hogy a végén megváltásként szaladhasson át a melegvízes medencébe.

Eközben azok, akik kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszottak vasárnap, Vladimir Radenkovics irányításával a kapura lövést gyakorolták a füves edzőpályán.

Az ebéd után folytatódott a posztonkénti kiscsoportos videózás, előbb a középső középpályások kerültek sorra, majd a délutáni edzés előtt a középhátvédek, a vacsora után pedig a szélsők következtek.

A délutáni edzésen ezúttal a koordinációs gyakorlatoké volt a főszerep, majd posztonkénti csoportokban a teremben hallottakat ültették át a gyakorlatba a játékosok – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik