Törökország

VIDEÓ: így kapott ki a Pécs

Balogh Béla megsérült, ezért nem játszott az orosz Gazovik Orenburg ellen 2-1-re elvesztett meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
FC Gazovik Orenburg (orosz) – Pécsi MFC-Matias 2-1 (2-0)
Antalya
PMFC: Polekszics – Nagy J. (Horváth A., a szünetben), Romics, Csausics (Ojdanics, 65.), Uzoma (Tadejevics, 75.) – Manjrekar – Szatmári (Frank, 65.), Márkvárt (Kővári, 75.), Weitzer, Rácz F. (Heffler N., a szünetben) – Makrijev (Fröhlich, 75.). Edző: Robert Jarni
Gólszerzők: Barsov (10.), Klimov (25.), illetve Heffler N. (47.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Robert Jarni vezetőedző igyekszik kihasználni a kiváló körülményeket a PMFC törökországi edzőtáborában, és alaposan megdolgoztatta a csapatot az elmúlt napokban. Napi két edzés a program, egy-egy konditermes foglalkozással megspékelve.

Egyetlen apróság nehezítette csak a pécsiek dolgát, nevezetesen Balogh Béla kisebb sérülése, ezért a védő kihagyta az orosz Gazovik Orenburg elleni, pénteki találkozót. A PMFC végül 2-1-es vereséget szenvedett Antalyában, az ellenfél a szünetben 2-0-ra vezetett, a második félidőben Heffler Norbert szépített – írja a bama.hu.

– Két ellentétes félidőt játszottunk – mondta a találkozót követően Robert Jarni a klub honlapján. – Gyakorlatilag tekinthetjük úgy is, hogy két különböző meccset játszottunk. Az első negyvenöt perc során helyenként problémáink voltak a védekezéssel és a támadással egyaránt. Távol álltunk a játékosoktól, helyezkedési hibákat vétettünk. A második játékrészben viszont sokkal jobban futballoztunk, rengeteget futottak a játékosok, agresszívebbek voltunk ellenfelünknél. Ami pozitívum, hogy jobban bírtuk erővel, mint azt gondoltam. Sajnos az elején kijött, hogy fáradtabbak, fásultabbak voltak a srácok a sok edzéstől, de ez érthető. Nagyon komoly terhelést kapnak most, ellenben a második félidőre felengedtek a lábak és helyenként nagyon jó dolgokat mutatott a csapatom. Ekkor kimondottan jól néztünk ki, erre lehet építeni a továbbiakban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik