Törökország

Változás az Újpest programjában

Vasárnap, magyar idő szerint 17 órától nem az FK Jagodina, hanem az FC Rad lesz az ellenfél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

Az Újpest FC és a szerb FK Jagodina vasárnapi mérkőzése a két csapat szakmai stábjának egyeztetése után elmarad.

A klubok gyors egyeztetésének köszönhetően magyar idő szerint 17 órás kezdéssel új találkozó került a lilák programjába, és a szerb élvonal tizedik helyén telelő FC Rad együttesével mérkőznek – írja a klub honlapja.

Korábban írtuk:

Péntek reggel indult Törökországba az Újpest FC, amelyhez a legújabb játékos, a Győrből érkezett Nemanja Andrics odakint csatlakozott. Az első vacsora után a játékosok kaptak némi szabadidőt.

Szombat reggel hét órakor indult a nap, hiszen a szakmai stáb nyolc órára időzítette a közös reggelit. Az étkezés után a csapat a közeli edzőkomplexumba ment, ahol rögtön megkezdődött a bemelegítés. Napsütés és kellemes meleg fogadta a keret tagjait. A bemelegítő gyakorlatok után technikai edzés, passzjáték és gyors fordulásokkal tarkított labdajáték következett. A kapusok sem pihentek, Pálinkás András vezetésével Balajcza Szabolcs és Banai Dávid először nehezített futógyakorlatokat végzett egy gumis edzőfelszereléssel, majd a páros gyakorlatokon rugalmasságot növeltek.

Az edzés cicázással és levezetéssel zárult. A szállodában volt idő egy rövid pihenőre, délben jött az ebéd, délután három órától pedig kezdődött a második nap délutáni edzése az Adora Football Centerben.

Nebojsa Vignjevics vezetőedző az indulás előtt a szállodában tartott egy rövid eligazítást, amelyben elmagyarázta, mit vár a védelem és a támadósor tagjaitól. A pályán lehetősége nyílt a csapatnak a hallottakat kivitelezni. Kabát Péter végre teljes értékű munkát végzett, és nem egyszer bizonyította, hogy rúgótechnikája a legkisebb mértékben sem kopott meg.

Az edzés végén kétkapus gyakorlás volt, amelyben a mai nap elméleti anyagát a játékosok szűkített területen gyakorolták. A kapusoknak is volt néhány szavuk ehhez, Bardhi, vagy éppen Ojo lövéseit Banai fürgén szedte le – írja az Újpest FC honlapja.

A lilák vasárnap lejátsszák első törökországi felkészülési mérkőzésüket, méghozzá a szerb élvonalban hetedik FK Jagodina ellen.

Olvasói sztorik