Törökország

A pihenés is fontos a győriek számára

Vasile Miriuta vezetőedző elmondta: sok szabály nincs, de késni nem lehet. Videók!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek délután elindult Törökországba a Győri ETO csapata is. Miután a fiatal Horváth Dánielnél tüdőgyulladást állapítottak meg az orvosok, ezért az utolsó pillanatban az NB III-as csapatból Kerékgyártó Dávid került fel az utazók listájára. A tehetséges középpályással együtt így 25-en indultak Belekbe. Az együttessel tartott Marek Strestík is, az első csapat egyetlen sérüléssel bajlódó játékosa, akinek jó esélye van arra, hogy pályára lépjen valamelyik felkészülési mérkőzésen.

A küldöttség helyi idő szerint éjfél után gördült be a beleki Papillon Hotelbe, ahol 12 éjszakát tölt el. Az együttesre a napi edzések mellett öt felkészülési mérkőzés vár. A késői érkezést követő gyors vacsora után mindenki aludni tért, hiszen szombat délelőtt az első edzésre is sor került.

Az első törökországi tréningre labdát nem vittek magukkal a győriek, hiszen elsősorban futás szerepelt a programban. Először edzett együtt a kerettel a kameruni Njongo Priso, Rudolf Gergely viszont Barta Gábor rehabilitációs edzővel a többiektől külön edzett, így nem valószínű, hogy a vasárnapi edzőmeccsen pályára léphet. Vasile Miriuta vezetőedző elmondta: sok szabály nincs, de késni nem lehet, és megfelelő időt kell mindenkinek a pihenésre fordítania.

Vasárnap a szerb élvonal harmadik helyén telelő FK Vojvodian lesz a győriek ellenfele, kezdés helyi idő szerint 15, magyar idő szerint 14 órakor az IC Field nevű sportpályán – írja a klub honlapja.

A Győri ETO edzőtáborozó kerete

Lubos Kamenár, Pogacsics Krisztián (kapusok)

Vladica Brdarovski, Nagy Bálint, Lipták Zoltán, Lang Ádám, Nagy Ádám, Németh Bence, Luis Ibanez, Marko Dinjar, Windecker József, Djordje Kamber, Dan Bucsa, Pátkai Máté, Kerékgyártó Dávid, NIkola Trajkovic, Miroslav Sztevanovics, Njogo Priso, Koltai Tamás, Mervó Bence, Rudolf Gergely, Marek Strestík, Priskin Tamás, Giorgi Kvilitaia, Szabó Levente (mezőnyjátékosok)

Olvasói sztorik