NB I

Zsolnára igazolt a győri fiatal

Az ETO sportigazgatója, Szasa Sztevanovics bejelentette, hogy végleges a csapat tavaszi kerete.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Győri ETO és az MSK Zilina megállapodott, hogy a szlovákiai Bénes László szülőhazájában folytatja pályafutását. A korosztályos válogatott játékos 14 évesen a Dunaszerdahely csapatától került Győrbe, és nemrég hosszabbította meg szerződését 2017. június 30-ig. Ebben a felek megjelöltek egy kivásárlási összeget és a további értékesítésből való részesedési arányt, amelyet a szlovák bajnokság listavezetője kifizetett és elfogadott, így ennek értelmében Bénes távozott.

A Fehér Miklós Akadémia küldetése az, hogy elsődlegesen a Győri ETO FC, illetve a magyar válogatott számára képezzen tehetséges játékosokat. Úgy gondoljuk, ha valaki nem a Győri ETO FC-ben és nem a magyar válogatottnál képzeli el a jövőjét, azt el kell engedni – írja a klub honlapja.

Végleges a győriek kerete

Bár a hazai átigazolási időszak hivatalosan még majdnem három hétig tart, Győrben az volt a terv, hogy még a törökországi edzőtábor előtt véglegessé válik az első csapat kerete.

Érkezők: Vladica Brdarovszki (macedón), Dan Bucsa (román), Luis Ibánez (argentin-horvát), Miroslav Sztevanovics (bosnyák), Njongo Priso (kameruni)

Kölcsönbe távozók: Csató Martin (Siófok), Farkas Zoltán (Cegléd), Illés Dávid (Lombard Pápa), Pongrácz Viktor (Lombard Pápa), Stieber András (Lombard Pápa), Vankó Imre (Lombard Pápa)

Kölcsönben maradtak: Kiss Máté (Gyirmót), Paku Roland (Gyirmót)

Próbajátékon: Lenzsér Bence (Paks)

Távozók: Valentin Babics (horvát, visszavonult), Dudás Ádám (Haladás), Leandro Martínez (olasz-argentin, Haladás), Mihai Nicorec (román), Sváb Dániel (szabadon igazolható), Varga Roland (Ferencváros), Rafe Wolfe (jamaicai, Dunaújváros PASE)

Távozhatnak: Milos Kocics (szerb), Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Völgyi Dániel

Olvasói sztorik