Törökország

A nap nyertese: Iszlai Bence

Tóth Péterrel büntetőztek a Haladás péntek délelőtti edzésén; Artner Tamás pedig kezdőt hirdetett az esti meccsre.

Kapcsolódó cikkek

Annak ellenére, hogy péntek délután, magyar idő szerint 16 óra 30 perctől edzőmeccset játszik a Haladás, délelőtt Artner Tamás edzést vezényelt a játékosoknak. A tréninget kisebb sérülés miatt Fehér Zoltán kihagyta, ő délután nem lép pályára.

Biztosan kihagyja a Gheorghe Hagi csapata elleni felkészülési találkozót Guzmics Richárd, aki nemrég épült fel sérüléséből, és a csonthártyagyulladása miatt külön edző Medgyes Zoltán is.

Artner Tamás a következő kezdőcsapatot küldi pályára: Rózsa – Schimmer, Dvorschák, Devecseri, Bosnjak – Simon Á., Iszlai – Nagy G., Németh M., Halmosi – Radó. Az ellenfél a Viitorul Constanta lesz. Élő közvetítést a haladasfc.hu oldalon lesz olvasható.

After party

A délelőtti edzés után Iszlai Bencze és Tóth Péter csapatkapitány „külön programon” vett részt. A focisták a két kapus, Gyűrű László és Rózsa Dániel közreműködésével tizenegyespárbajt rendeztek. Egy játszma öt rúgásból állt (értelemszerűen ha egyenlő volt, akkor jött hirtelen halál). A meccs pedig két győztes szettig tartott.

Jó sokára dőlt el a párharc, volt olyan pont is, amikor Tóth Péter megjegyezte: a kapusok elfáradtak. A csatát végül Iszlai Bence nyerte 2-1-re.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik