Törökország

Potyogtak a Haladás gólok – videó

Pénteken három szombathelyi játékos csatlakozik a válogatott keretéhez, mert Guzmics Richárd még csak óvatosan tud edzeni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mozgalmas napja volt csütörtökön a Szombathelyi Haladásnak. Ahogy korábban írtuk, a délelőtti edzést követően tengeri regenerálódás is szerepelt a programban.

Az ebéd és a csendes pihenő után Artner Tamás helyi idő szerint fél négykor egyórás edzést vezényelt a szálloda mellett található füves pályán.

Ezúttal is a zöldek játszottak a feketék ellen, és annak ellenére, hogy csak gyakorlás volt, nagy csata alakult ki a pályán. Artner ezúttal többször is kritikus hangot ütött meg játékosaival szemben, de a dicséretből is jutott bőven mindenkinek.

A gyakorlás végén Artner Tamástól megtudtuk, hogy a válogatottba behívott négy játékos közül Devecseri Szilárd, Predrag Bosnjak és Radó András pénteken csatlakozik Pintér Attila keretéhez, míg a sérüléséből éppen csak felépülő Guzmics Richárd egyelőre marad a Haladás főhadiszállásán, Antalyában.

A három kerettag azonban a Hali edzőmeccsein pályára lép, mert arra az időre visszakérték őket a szintén Törökországban készülő nemzeti csapattól.

A Haladás pénteken, magyar idő szerint 14 órától edzőmeccset játszik a román Viitorul Constanta ellen.

Olvasói sztorik