Futsal

Megnyerte első meccsét a magyar válogatott Libanon ellen

Az Európa-bajnokságra készül a futsalcsapat.

Kapcsolódó cikkek

Libanon elleni edzőmeccsekkel készül a magyar teremlabdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságra. A mieink Dunaújvárosban csapnak össze riválisukkal – az első találkozót péntek este már le is játszották.

A magyar csapat a 14. percben szerzett vezetést Hosszú Ádám góljával, majd egy perc múlva Rábl János is beköszönt. A kétgólos előny a szünetig ki is tartott – 2-0 állt az eredményjelzőn az első játékrészt követően. A folytatásban előbb Dróth Zoltán vette be a vendégek kapuját, majd az ellenfél is válaszolt – fél óra elteltével 3-1-re vezetett a magyar válogatott.

A hajrában aztán egy újabb magyar gól következett: Harnisch Ákos jegyezte a negyedik találatot, mellyel magabiztos, 4-1-es sikert aratott csapatunk – derül ki az MLSZ tudósításából.

A két együttes szombaton is összeméri erejét – szintén 21 órától feszülnek egymásnak a dunaújvárosi Városi Sportcsarnokban.

Felkészülési mérkőzés

Magyarország–Libanon 4-1 (2-0)

Magyar gólszerzők: Hosszú Á., Rábl, Dróth, Harnisch

A válogatott Libanon elleni kerete

Kapusok: Tóth Gyula (Rába ETO Futsal Club), Tihanyi Csaba (MVFC Berettyóújfalu)

Mezőnyjátékosok: Németh Péter (Futsal Club Veszprém), Harnisch Ákos (Rába ETO Futsal Club), Dróth Zoltán (Kairat Almaty – kazah), Dávid Richárd (MVFC Berettyóújfalu), Gál István (MVFC Berettyóújfalu), Öreglaki Norbert (Swietelsky-Haladás VSE), Rábl János (MVFC Berettyóújfalu), Trencsényi János (MVFC Berettyóújfalu), Hosszú Ádám (DF Renaplin FC Dunaújváros), Klacsák Bence (DF Renaplin FC Dunaújváros), Horváth Norbert DF Renaplin FC Dunaújváros), Szeghy Szabolcs (Aramis SE)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik