Futsal

Az Európa-bajnoki részvétel a tét

Kedden este Debrecenben játsszák a pótselejtező visszavágóját legjobb teremlabdarúgóink.

Kapcsolódó cikkek

A magyar teremlabdarúgó-válogatott szeptember 15-én 2-2-t játszott a Románia elleni Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzésén, Buzauban. A visszavágót szeptember 22-én, kedden 20 órától rendezik a debreceni Főnix Csarnokban.

A románok magyar szövetségi edzője, Jakab Zoltán szerint apróságok fognak dönteni kedden.

– Motivált magyar válogatott ellen játszottunk az odavágón, de úgy érzem, a mutatott játék alapján győzelmet érdemeltünk volna. Az első mérkőzés fényében kiélezett, nyílt küzdelemre számítok Debrecenben, ahol nüanszok fognak dönteni az Európa-bajnoki részvételről. Tapasztaltabb, technikásabb csapatunk van, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy részt vegyünk a szerbiai tornán – nyilatkozta Jakab Zoltán az MLSZ honlapján.

Sito Rivera szerint Buzauban motiváltan játszott a magyar válogatott a románok ellen. A spanyol szakember ezúttal is hasonló hozzáállást vár el a játékosoktól. Szerinte előnyt jelent az idegenben szerzett két gól, ám így sem lesz egyszerű kiharcolnunk a továbbjutást.

– A Romániában elért eredmény inkább nekünk kedvez, ennek ellenére nehéz dolgunk lesz Debrecenben. A csapatom rendkívül elszántan szerepelt az első találkozón, kétgólos hátrányból sikerült kiegyenlítenünk. Ezúttal is hasonló mentalitást várok a játékosaimtól, hiszen sokat dolgoztunk azért, hogy kijussunk a kontinensviadalra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik