Futsal

Nehéz csoportba került a Rába ETO

Kisorsolták az UEFA Futsal Cup csoportjait; a győriek házigazdaként küzdhetnek a továbbjutásért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Svájcban kisorsolták az UEFA Futsal Cup csoportbeosztását. Első ízben nevezett az albán, az izlandi és a német bajnok, így összesen 45 csapat várta, melyik csoportba kerül. Az előselejtezőben 27 együttes küzd nyolc csoportban augusztus végén, ahonnan az első helyezettek jutnak tovább.

A főtáblán kapcsolódik be a magyar bajnok, ráadásul a Rába ETO otthont is adhat a minitornának szeptember végén, október elején. A győriek nem kerültek könnyű négyesbe, hiszen az angol és a fehérorosz bajnok érkezik, illetve egy selejtezős ellenfél, vélhetően a horvát bajnok.

Ebből a körből a csoportok első két helyezettje jut a legjobb 16 közé. Az elitkörben csatlakozik a négy kiemelt, innen a négy csoportelső jut tovább. Az elitkört november közepén rendezik, a négyes döntőt jövő áprilisban – írja a futsalhungary.hu.

UEFA Futsal Cup, főtábla (szeptember 29. – október 5.)

6. csoport

Győri ETO FC

Baku United FC (angol)

LSM Lida (fehérorosz)

A C-csoport győztese

A selejtező C-csoportjának tagjai: MNK Nacional Zagreb (horvát), Blue Magic FC Dublin (ír), KMF Titograd (montenegrói), Cardiff University FC (walesi)

Az elitkör négy kiemeltje: Kairat Almaty (kazah, címvédő), Inter FS (spanyol), Tulpar Karagandi (kazah), KMF Ekonomac Kragujevac (szerb)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik