Futsal

Keretet hirdetett a teremkapitány

Sito Rivera megnevezte azt a 14 játékost, aki elutazhat a macedóniai Európa-bajnoki selejtezőtornára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Egy héttel ezelőtt vonult edzőtáborba a magyar teremlabdarúgó-válogatott, hogy megkezdje a közvetlen felkészülést a jövő héten kezdődő Európa-bajnoki selejtezőtornára. Ekkor még 14 mezőnyjátékos és négy kapus reménykedhetett benne, hogy tagja lesz az utazó keretnek. Egész héten napi két edzés és videózás szerepelt a programban, majd szombaton a csapat zárt kapus mérkőzést játszott Szlovákia ellen, ahol 3-1-re nyert ellenfelünk. Az eredmény másodlagos volt, a taktikai elemek gyakorlása volt a fő cél, a kifejezetten nagy iramú találkozón.

Az összecsapást követően vasárnapra pihenőt kaptak a játékosok és hétfő reggel már csak a szűkített keretnek kell visszatérnie az edzőtáborba. A kapusok közül a Berettyóújfalu két játékosa, Tihanyi és Mezei nem került be, míg a mezőnyjátékosoknál Öreglaki (Haladás) és Szeghy (Vasas) nem utazik Szkopjéba. Matkovics, Komáromi, és az Aramis két játékosa, Hosszú és Horváth Norbert az első tétmérkőzéseire készülhet, hiszen eddig csak barátságos meccseken húzhatták magukra a címeres mezt. Nemzeti csapatunk március 16-án, hétfőn utazik Macedóniába, hogy a vendéglátók mellett megküzdjön Svájccal és Spanyolországgal.

A magyar válogatott utazó kerete:

Kapusok: Matkovics Gábor, Tóth Gyula (Rába ETO)
Mezőnyjátékosok: Lódi Tamás, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán (Rába ETO), Németh Péter (FC Veszprém), Rábl János, Lovas Norbert, Dávid Richárd, Gál István, Trencsényi János, Komáromi Péter (Mezei-Vill FC Berettyóújfalu), Hosszú Ádám, Horváth Norbert (Aramis SE)

futsalhungary.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik