Futsal

Finnországban a válogatott

Célegyenesbe érkezett a teremlabdarúgók felkészülése az Európa-bajnoki selejtezőtornára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar teremlabdarúgó-válogatott szombaton Finnországba utazott, ahol hétfőn és kedden edzőmérkőzést játszik a hazaiakkal az Európa-bajnoki selejtezőtornára való felkészülés jegyében. Az északiaknak előselejtezőt kellett játszaniuk, amit igen sikeresen abszolváltak, hiszen mindhárom meccsüket megnyerték, sőt még gólt sem kaptak, így a mieinkre nem várnak könnyű találkozók.

Ami a keretet illeti: Balázs Zoltán és Trencsényi János továbbra is sérült. Nagy meglepetés nincs, a keret nagy részét a bajnokság élcsapatai adják. A szombati érkezést követően edzés és videózás szerepelt a programban. Vasárnap két edzés és videózás lesz, míg hétfőn és kedden – egyaránt 18:30-tól – rendezik a mérkőzéseket, és szerdán érkezik haza az együttes.

Közben megvan a magyarok selejtezőbeli harmadik ellenfele is, hiszen befejeződtek előselejtezők, és kiderült, kik jutottak tovább. Nagy meglepetés nem történt, az esélyesek nyerték a csoportokat. Még a sorsolásakor kiderült, hogy a magyarok csoportjába az előselejtező legjobb csoportmásodikja kerül. Három együttes is hét ponttal lett második, így a gólarány döntött, ebben pedig a svájciak voltak a legjobbak. Válogatottunk Svájcon kívül Spanyolországgal és Macedóniával küzdenek majd a továbbjutásért, Macedóniában.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Matkovics Gábor, Tóth Gyula (Rába ETO)

Mezőnyjátékosok: Lódi Tamás, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán (Rába ETO), Németh Péter (FC Veszprém), Rábl János, Lovas Norbert, Dávid Richárd, Gál István (MVFC-Berettyóújfalu), Hosszú Ádám, Horváth Szabolcs, Horváth Norbert (Aramis SE), Szeghy Szabolcs (Vasas Futsal)

futsal-hungary.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik