Futsal

Döntetlent játszott a listavezető

A Rába ETO 4-4-re végzett az újonc Dunaújváros otthonában, az Aramis nagyot hajrázott a Haladás ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az újonc Dunaújváros döntetlent játszott a Veszprémmel, a Haladással (oda-vissza), a Berettyóújfaluval, és az alapszakasz utolsó előtti fordulójának hétfői játéknapján ismét bizonyította, hogy a felsorolt eredményeket nem a véletlennek köszönheti, hiszen 4-4-re végzett a listavezető Rába ETO ellen.

A győriek hat külföldit neveztek a keretükbe, tíz perc után már három góllal vezettek, de a rutinos Schrancz Balázs utolsó percben lőtt gólja megfosztotta őket a győzelemtől.

Az Aramis továbbra is remekül, várakozáson felül szerepel, ezúttal a Haladás ellen győzött. Érdekesség, hogy a budaörsiek mind a hat góljukat a második félidőben, szűk negyed órán belül szerezték. A hajrában a szombathelyiek legrutinosabb játékosát, Gyurcsányi Zsoltot, valamint a mesterhármast elérő Öreglaki Norbertet is kiállították.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 17. forduló

Dunaferr-DF-Renalpin – Rába ETO 4-4 (2-3)

Gólszerzők: Togoi (16.), Schrancz (17., 40.), Nagy R. (35.), illetve Solano (2.), Püspök (9.), Moreno (10.), Harnisch (36.)

Aramis SE – Swietelsky-Haladás VSE 6-4 (0-1)

Gólszerzők: Roni (27., 40.), Horváth Sz. (27.), Csopaki (28.), Klacsák (30.), Kovács I. (32.), illetve Gyurcsányi (9.), Öreglaki (28., 29., 33.)

Kiállítva: Gyurcsányi (34.), Öreglaki (40.)

Pénteken játszották:

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Rubeola FC Csömör 11-2 (4-0)

Vasas Futsal – Pioneers Viharsarki FC 4-2 (3-0)

Az Újszegedi TC visszalépése miatt az FC Veszprém szabadnapos volt.

Olvasói sztorik