Futsal

Két légióssal erősít a Rába ETO

Egy spanyol és egy brazil játékost igazolt a listavezető győri futsal csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rába ETO teremlabdarúgó-csapata a téli átigazolási időszakot kihasználva egy brazil és egy spanyol légióssal erősítette meg keretét. Da Silva Santos Everton (Vevé) és Miguel Castilla Moreno (Mimi) játékosengedélye már megérkezett, így várhatóan hétfőn, hazai közönség előtt, a Vasas ellen be is mutatkoznak.

A két játékos már több edzésen is részt vett a Magyar Kupa címvédőjénél. Érdekesség, hogy Vevé a 2011-ben már játszott az ETO ellen, azt a mérkőzést az UEFA Futsal Cup főtábláján végül 7-4-re a magyar csapat nyerte. Mindkét játékos a spanyol vezetőedző, Illa Solé Jordi kifejezett kérésére érkezett hazánkba – írja a Rába ETO honlapja.

Rossz hír az ETO-nál, hogy a válogatott kapus, Balázs Zoltán újból megsérült, és ismét műteni kell a térdét.

Az NB I alapszakaszának 16. fordulójában ennek ellenére nem a győriek meccse, hanem a Veszprém–Berettyóújfalu párharc lesz a legfontosabb összecsapás, hiszen a tabella harmadik és negyedik helyezettje találkozik. A futsal-hungary.hu cikke szerint a hazaiaknál Tatai József és Finta Péter eltiltása lejárt, a lágyéksérülést szenvedő Gulyás Márk azonban négy-hat hétre kidőlt. Az MVFC-ből Fehér Krisztián a Fradiba igazolt, és bár Gál István és Komáromi valószínűleg már játszhat, de Trencsényi még mindig sérült, ráadásul Nagy Istvánra több mint egy hónap pihenő vár bokasérülés miatt.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 16. forduló

Január 26. hétfő

18.15: Swietelsky-Haladás VSE – Dunaferr-DF-Renalpin

18.15: Rába ETO – Vasas Futsal

18.30: FC Veszprém – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu

19 óra: Újszegedi TC – Aramis SE

20 óra: Pioneers Viharsarki FC – Rubeola FC Csömör

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik