Futsal

Meglopták a szegedieket Angyalföldön

Eltűnt egy pénztárca és két mobil, de a gondnok csak a vállát rángatta...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kellemetlen, egyben rendkívül bosszantó eset történt meg az Újszegedi TC teremlabdarúgóival múlt pénteken: miközben a parketten küzdöttek a Vasassal, valaki több értéket ellopott a kulcsra zárt öltözőből – írja a szegedma.hu.

Az ötgólos vereséggel zárult mérkőzés első félidejében a vendégek egyik játékosa, Polczer Norbert kisebb sérülést szenvedett. Az együttest elkísérő Vincze Barbara ekkor ment vissza az egyébként nem túl jó állapotú öltözőszobába egy melegítőkrémért. Észrevette, hogy a helyiség – a szomszédos öltözővel közös – tusolója felőli ajtaja nyitva van, annak ellenére, hogy korábban bezárták, illetve azt, hogy eltűnt a pénztárcája.

„Nem lettem ideges, mert arra gondoltam, hogy biztosan kiesett az autóban. Lementünk, a tusoló ajtaját továbbra se tudtuk bezárni, és nem csak én, hanem senki. A meccs végeztével felmentünk az öltözőbe, és akkor mondtam el a srácoknak, hogy mi történt, nem akartam, hogy irritálja őket meccs közben. További két játékos is szólt, hogy hiányzik a telefonja” – emlékezett vissza Vincze Barbara.

Az ügy folytatásaként megkeresték az első illetékest a létesítményben, akitől válaszként azt a tanácsot kapták egy vállrándítás kíséretében, hogy tegyenek feljelentést a rendőrségen, de egyébként ugyanott korábban már debreceni kézilabdások is hasonlóan jártak. A lényeg, hogy hagyják el lassan a sportcsarnokot, mert 23 órakor zárni szeretnének.

Az a kérdés pedig már csak költői: miként történhetett meg ilyesmi egy olyan sportrendezvényen, amelyet közel egy tucat biztonsági őr felügyelt.

Olvasói sztorik