Futsal

A házigazda és a címvédő döntőzik

A Rába ETO és a Berettyóújfalu jutott be a Magyar Kupa fináléjába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton és vasárnap Berettyóújfaluban rendezik a teremlabdarúgó Magyar Kupa négyes döntőjét. Az első elődöntőben az élvonal meglepetés-csapata, az alapszakasz harmadik helyén végző Veszprém dicséretesen helyt állt a kupacímvédő, és a bajnokságban veretlen győriek ellen. A vége 2-5 lett, de a Rába ETO csak a szünet után tudta döntésre vinni a dolgot.

A MAFC a közelmúltban legyőzte a Berettyóújfalu együttesét bajnoki meccsen, bár az a három pont a fővárosiak számára létfontosságú volt, a bihariaknak viszont nem számított. A hazaiak pályán szereplő MVFC a kupaelődöntőben nem hibázott, sőt még becsületgólt sem engedélyezett ellenfelének. Az első félidő még szoros volt, de a folytatásban magabiztosan focizott, és öt góllal győzött az egyik legjobbját, Dávid Richárdot nélkülöző Berettyóújfalu. Érdekesség, hogy a fővárosiak kiállítás miatt már az első félidőben elvesztették kezdőkapusukat.

A címvédő Rába ETO és a házigazda Berettyóújfalu döntője vasárnap 13:30-kor kezdődik, és a Sport2 televízió élőben közvetíti.

Teremlabdarúgó Magyar Kupa, elődöntő

1. FC Veszprém – Rába ETO 2-5 (1-2)

Gólszerzők: Boromisza G. (18.), Boromisza D. (24.), illetve Lódi (13.), Dróth (18., 28.), Boromisza G. (öngól 21.), Carlitos (22.)

MAFC-BME-Docler Akadémia – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 0-5 (0-1)

Gólszerzők: Rábl (16., 40.), Lovas (23.), Szabó P. (24.), Trencsényi (30.)

Kiállítva: Tyukász (15.), illetve Komáromi (39.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik