Futsal

Olcsón lehet jelentkezni az NB II-re

Bár a nevezési határidő nagyon közeli, még mindig lehet jelentkezni a 2012–2013. évi női és férfi futsal NB II küzdelmeire.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

A nevezésekről Király Gábor, a szövetség versenyszervezési osztályának munkatársa nyilatkozott a futsal-hungary.hu oldalon.

– Szeretnénk, ha ebben a bajnoki évben is dinamikusan növekedne a futsal csapatok, játékosok száma. Erre minden esély meg van, hiszen olyan kedvezményeket kapnak a csapatok a szövetségtől, amire még sohasem volt példa. A nevezési díj, a tagsági, díj, a játékvezetői díj és a pályahitelesítési díj kilencven, a versenyengedélyek díjának pedig ötven százalékát átvállalja az MLSZ! Ez hatalmas segítség az amatőr sportszervezeteknek.

A számok nyelvére lefordítva mindez így fest: a férfi futsal NB II nevezési díja 56 ezer forint, a tagsági díj 50 ezer forint, a futsal Magyar Kupa nevezési díja 10 ezer forint. Ezek összesen 116 ezer forintot tesznek ki, de ebből most csak 11.600 forintot kell befizetni, a többit a szövetség állja, és az utánpótlásban is ez a helyzet.

A férfiaknál Székesfehérvár is bekapcsolódik a futsal vérkeringésébe, Budapestről egyelőre a Dream Team SE és a Siketek SC eddig az új jelentkező. A hölgyeknél az ETO FC is indít csapatot, és új jelentkező a Közterület SK is.

Olvasói sztorik