Véresre rúgta Bernardo Silva fejét a saját csapattársa

Phil Foden majdnem kiiktatta a hajrában.

A Manchester City vasárnap 95. perces góllal nyert 2-1-re a Wolverhampton otthonában, a Premier League 8. fordulójában.

A Wolves Jörgen Strand Larsen közelről kapuba belsőzött találatával már a hetedik percben vezetést szerzett. Ezzel el is dőlt, milyen összképe lesz a találkozónak, a City nyomott, miközben a hazai csapat a védekezésre koncentrált. A 33. percig jól tartotta magát a Wolves, ekkor viszont Josko Gvardiolra senki se lépett ki, ő meg a hosszú fölső sarokba tekert.

Az összkép persze nem változott, térfélcsere után is gyűrte ellenfelét a címvédő, de kis híján saját magának okozott nagy bajt. Jack Grealish beadására ugyanis Bernardo Silva és Phil Foden is érkezett, utóbbi viszont úgy fejbe rúgta csapattársát, hogy ömlött a vér a fejéből.

Végül némi ápolás után tudta folytatni a játékot, sőt majdnem negatív hős is lett belőle. Amikor ugyanis elúszni látszott két pont, a 95. percben John Stones befejelte a győztes gólt, de hosszasan videózták, hogy Silva nem zavarta-e a kapust lesen. A gólt azonban megadták, a City pedig nagyon fontos sikert aratott, mivel a Liverpool-Chelsea találkozó előtt két pont előnnyel ugrott a tabella élére.