Nemzetközi foci bajnokok ligája

Összeállt a BL-t közvetítő RTL kommentátori és szakértői csapata

RTL
RTL

Azt már tavaly nyár óta tudni lehetett, hogy a Bajnokok Ligája 2024-2025-ös kiírásában az M4 Sport helyett az RTL közvetíti a legrangosabb európai kupasorozat legnagyobb presztízzsel bíró mérkőzéseit.

„A választás szabadságát hozzuk el a nézőknek, hiszen a következő tíz hónapban összesen 192 mérkőzést fogunk közvetíteni az RTL+-on, mindegyiket magyar kommentárral és minden korábbinál jobb képminőségben. Már az augusztus tizennegyedikei Real Madrid-Atalanta európai Szuperkupa-döntőn is megújult stúdióval és kiemelkedő szakmai stábbal várjuk a szurkolókat” – mondta el Szabó Balázs, az RTL Magyarország tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Szuperkupa-döntőt és a BL-döntőt a RTL főcsatornáján lehet majd látni, és itt sugározzák az FTC főtáblás találkozóit is, amennyiben a magyar bajnok sikerrel veszi a selejtezőket. Ha a Ferencváros nem jut be, akkor a csoportkörtől a döntőig fordulónként egy mérkőzést közvetít az RTL Három.A meccsek nagy többségét viszont az RTL fizetős streamingplatformján, az RTL+-on lehet majd követni, ahol az előfizetők kiválaszthatják, melyik mérkőzést szeretnék nézni. Az RTL+ havidíja jelenleg 1990 forint, ez szeptember közepétől 2990 forintra emelkedik majd.

A keddi BL-közvetítéseknél Haraszti Ádám, a szerdai játéknapon Matthesz Flóra lesz a műsorvezető, a csütörtöki Európa Liga- és Konferencia Liga-meccsek házigazdája Nagy Viktor lesz.

A szakértők között ott találjuk Hrutka János, Lisztes Krisztián, Mészáros Ábel, Koppányi Gergely és Bíró Dávid nevét, a kommentátorok névsorát pedig Gundel Takács Gábor, Haraszti Ádám, Nagy Viktor, Somos Zoltán, Szarka András, Szathmári Attila, Farkasvölgyi Gábor, Lukács Viktor, Dani Bálint, Kovács Artúr, valamint Németh Dániel alkotja.

Az RTL mellett a Sport TV is közvetít majd a mostani kiírásban BL-meccseket, erről itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó
Bognár György másodállást vállalt a Paksi FC mellett
Az Év edzőjének választott szakember visszatér a régi sikerei helyszínére.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik