Nemzetközi foci

Visszatérhet Manchesterbe a tékozló angol fiú

Jadon Sancho a tervek szerint visszatér a Manchester United csapatába, miután megbeszélést folytatott Erik ten Hag menedzserrel, írta névtelen forrásra hivatkozva az ESPN.

A 24 éves, 23-szoros angol válogatott labdarúgó tavaly augusztus óta nem játszott a ManUnitedben, miután nyilvánosan kritizálta holland edzőjét a közösségi médiában. A szélső az előző idény első három bajnokiján csereként 76 percet játszott, Aztán az Arsenal ellen már a keretbe sem került be, mondván, hogy az edzésteljesítménye nem megfelelő.

Sancho azonban visszautasította edzője ezen állítását, és a közösségi médiában azt írta, valótlan dolgokat állítanak róla.

Miután a helyzet nem oldódott meg, Sanchónak korábbi klubja, a Borussia Dortmund dobott mentőövet, amely az idény végéig kölcsönvette az angol válogatott szélsőt, aki 21 tétmérkőzésen három gólt szerzett, és játszott a Bajnokok Ligája döntőjében is.

A klub honlapján megjelent pénteki közlemény szerint „Sancho szerdán tért vissza tesztelésre, a 24 éves támadó csütörtökön a csapatnál edzett.”

Az ESPN úgy tudja, a futballista leült egyeztetni Ten Haggal is, de azt a klub nem hozta nyilvánosságra, hogy a tavaly nyáron elvárt bocsánatkérésre most sor került-e.

Annyit tudni, hogy a labdarúgó nem utazik még el Norvégiába a Rosenborg elleni hétfői felkészülési mérkőzésre, de július 20-án, a Rangers ellen, illetve a július 24-én kezdődő hárommeccses amerikai turnén már számol vele a szakvezetés.

Olvasói sztorik