Nemzetközi foci

80 ezer szurkoló és Taylor Swift koncertjét idéző show vár Mbappéra Madridban

FRANCK FIFE / AFP
FRANCK FIFE / AFP

A franciák világbajnoka, Kylian Mbappé szerződésének lejártát követően ingyen igazolt a Real Madridhoz a Paris Saint-Germaintől, azonban a bemutatására az Eb végéig még várni kell. A spanyol klubbal 2029 nyaráig szóló szerződést kötő támadót július 16-án 19 órakor fogják bemutatni a Real szurkolóinak – egy nem mindennapi showműsor keretében.

Mbappé – csakúgy, mint korábban példaképe, Cristiano Ronaldo – a kilences mezt viselve sétál majd végig egy, a Bernabéu gyepére felállított színpadon tűzcsóvák és 80 ezer ember figyelme közepette – az esemény körítését tekintve hasonlít a május végi, szintén a Real stadionjában megrendezett Taylor Swift-koncerthez. A ceremóniamester a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez lesz, kiegészülve a klub tiszteletbeli elnökével és legendájával, Pirrivel.

A Real Madridnál minden idők leglátványosabb játékosbemutatójára készülnek. Az imént említett showelemek mellett egy 360 fokos óriáskivetítőn videó-összeállítást közölnek majd Mbappé eddigi karrierjéről, miközben élő zene fog szólni, a bemutatást pedig tűzijáték fogja zárni.

Olvasói sztorik