Nemzetközi foci

Klopp felfedezettje a válogatottban hat perc leforgása alatt duplázott

Stu Forster/Getty Images
Stu Forster/Getty Images

Észak-Írország labdarúgó válogatottja 2-0-ra legyőzte Andorrát felkészülési mérkőzésen.

Ez önmagában nem túl izgalmas, de ha hozzátesszük, hogy egy olyan hátvéd duplája döntött, akit Jürgen Klopp épített be a szezonban a Liverpoolba, rögtön érdekesebb a helyzet. Conor Bradley ugyanis a 16. és a 22. percben is betalált, és az első góljánál csatárokra jellemző erényeket csillogtatott, helyezkedése és megoldása is egy centert idézett.

A második góljánál már sokkal inkább egy felfutó jobbhátvéd szerepében csillogott, egy újfent balról érkező labdára érkezett jól, ráadásul bevetődve fejelt a kapuba.

Ez volt Bradley 17. mérkőzése a válogatottban és húszéves kora ellenére már három gólnál jár. A legutóbbi szezon volt pályafutásának csúcsa, mivel Trent Alexander-Arnold sérülése miatt sok lehetőséget kapott Liverpoolban, összesen 23 tétmérkőzésen lépett pályára. Jürgen Klopp felfedezettjeiről korábban ebben a cikkben írtunk:

Kapcsolódó
Jürgen Klopp úgy hagyja ott Liverpoolt, ahogy a japán válogatott a vb-meccsek öltözőit
A liverpooli szurkolókat sokkolta, hogy Jürgen Klopp bejelentette, a szezon végén távozik a kispadról. A nagy hírhez társuló interjúban viszont megjegyezte, hogy szép jövő előtt álló csapatot hagy maga mögött, mi pedig megnéztük, mire is gondolt pontosan.
Olvasói sztorik