Nemzetközi foci

„Az ilyen edzőket vendégmunkásnak hívom” – Kuznyecov szerint Stankovic csak a pénz miatt távozott a Fraditól

Szajki Bálint / 24.hu
Dejan Stankovic váratlanul szerződött Oroszországba
Szajki Bálint / 24.hu
Dejan Stankovic váratlanul szerződött Oroszországba
Alapos meglepetést okozott azzal Dejan Stankovic, hogy a bajnokság vége előtt ott hagyta a Ferencváros labdarúgócsapatát, és az orosz Szpartak Moszkvához szerződött. Az Szport-Ekszpress kikérte Kuznyecov Szergej véleményét is a szerb szakemberről.

Kuznyecov a sikertelen diósgyőri, majd győri szerepvállalása előtt dolgozott a Szpartaknál, ahol 2018-19-ben Oleg Kononov asszisztense volt, majd menesztését követően egy meccsen irányította is a fővárosiakat.

Nagyon sok kérdésem van ezzel kapcsolatban! Egyáltalán nem értettem a Szpartak döntését. És nem tudom, Stankovic miért megy Oroszországba, hiszen egy nagyon ellentmondásos jelölt

– nyilatkozta az orosz sportlapnak a 41 éves szakember.

Szerinte már amikor a Ferencvároshoz került, akkor is hallani lehetett olyan hangokat, hogy nem ő a legalkalmasabb jelölt.

„A Ferencváros a Bajnokok Ligájában játszik majd és ez nem ösztönözte a maradásra? Inkább hirtelen elrohant Oroszországba, amelynek csapatai nem is szerepelhetnek az európai kupákban. Gazdag embernek tűnik, játszott Olaszországban, az Interben, és eleget keresett. De most azt írták, hogy váratlanul kivásárolta magát a szerződésből, és a Szpartakhoz ment. Megérteném, ha a piros-fehérek a Bajnokok Ligájában szerepelnének, de így?

Miért vállalta? Csak a pénz miatt? Nem nagyon tisztelem az ilyen edzőket, csak vendégmunkásnak hívom őket.

Kuznyecov szerint az is a szerb szakember hibája, hogy a Fradi nem tudott duplázni.

Szerdán a Ferencváros alulmaradt az igen szerény költségvetésű Paks ellen. Szerintem Stankovic sokat hibázott ezen a találkozón. Nem is tudom, milyen szempontok alapján hívták a Szpartakba.

A szakember azt is nyilatkozta, hogy már a lehetséges jelöltekről is hallani, egyikük a szerb Vladimir Ivic, aki legutóbb éppen Oroszországban, a Krasznodarnál dolgozott.

Kapcsolódó
Ha Stankoviccsal beszél az ember, olyan erőt érez, amitől még a mobiltelefon is feltöltődik
A Szport-Ekszpressz szerint a fejlődőképes edzővel a Szpartak vezetősége fejen találta a szöget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik