Nemzetközi foci

A szezon végét sem várják meg a dühöngő Allegri kirúgásával?

Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images
Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Még a szezon vége előtt kirúghatja Massimiliano Allegri vezetőedzőt a Juventus, közölte számos olasz forrás.

Korábban is lehetett róla hallani, hogy szezon végén elengedik az edzőt, de a Sky Sports, valamint Fabrizio Romano is arról számolt be, hogy az Olasz Kupa döntőjén történtek után megfontolják, hogy azonnal felmondjanak neki. A torinói Tuttosport főszerkesztője, Guido Vaciago azt állítja, hogy szerda este Allegri ezt kiabálta neki:

Szar szerkesztő, az igazat írjátok az újságban, ne pedig azt, amit a klub lediktál nektek! udom, hol talállak. Eljövök érted, és leszakítom mindkét füledet, beverem a képedet. Az igazat írd az újságodban!

– mesélte Vaciago.

Allegri már az Atalanta elleni meccsen is jelenetet rendezett a lefújás előtt, amiért piros lapot kapott, majd a sajtótájékoztatóján alig bírta visszatartani a könnyeit, ezt követte a Vaciago elleni vitája. Sajtóhírek szerint a Bolognát Bajnokok Ligájába vezető Thiago Mottát szeretnék nyáron a helyére kinevezni.

Cikkünk megjelenésekor még nincs hivatalos közlemény, de a Juventusszal szoros együttműködésben dolgozó Giovanni Guardalà azt mondta a Skynak, hogy „nem garantálhatja, hogy Allegri ül az utolsó két bajnokin a kispadon”. Az olasz sajtó kiemelte, hogy a Juventus BL-szereplése biztos, csak az a kérdés, hányadikként zár a Serie A-ban, ezért nem kockázatos edzőt váltani.

Kapcsolódó
„Letépem a füleidet” – magából kikelve fenyegetett meg egy főszerkesztőt a Juve edzője
Massimiliano Allegri a megszokottnál is jóval feszültebb volt az Olasz Kupa-döntőn.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik