Nemzetközi foci

Mégis Tuchellel folytatja a Bayern?

Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Úgy tűnik, volt még fordulat Thomas Tuchel és a Bayern München kapcsolatában, a német média szerint ugyanis a következő idényben is Tuchel marad a müncheniek edzője.

A Bayern vezetősége szerdán találkozott Tuchel ügynökével, és a megbeszélés végén a felek arra jutottak, hogy a klub hajlandó lenne visszavonni korábbi döntését, és mégis megtartaná az edzőt. A sarkalatos pont a szerződés időtartama lehet, Tuchelék ugyanis azt szeretnék elérni, hogy a klub 2026-ig meghosszabbítsa az eredetileg 2025 júniusáig szóló megállapodást.

A német Sky Sport megemlíti, hogy az öltözőben több hangadónak számító játékos, Manuel Neuer, Thomas Müller, Harry Kane és Leroy Sané is kiállt Tuchel mellett, aki tavaly márciusban ült le a Bayern kispadjára, és az előző idényben megnyerte a Bundesligát a csapattal.

Idén viszont trófea nélkül maradt a csapat, ilyen legutóbb 2012-ben fordult elő a Bayernnel.

Tuchel maradása minden bizonnyal azt jelenti, hogy Lőw Zsolt is folytatja a bajoroknál, hiszen a korábbi válogatott játékos a Bayern előtt a PSG-nél és a Chelsea-nél is másodedzőként segítette a német szakember munkáját.

Kapcsolódó
Lőw Zsolt: Amikor Neymar írta, hogy mindent köszönök, vagy Thiago Silva az egyik legjobb barátjának nevez, azért az libabőrös érzés
A Bayern másodedzője szerint nem egészséges helyzet, hogy úgy készülnek a BL-elődöntő visszavágójára, hogy már mindenki tudja a klubnál, hogy a nyáron új edző jön.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik