Nemzetközi foci bajnokok ligája

A dortmundi stadionnál hagyta Mbappét a PSG csapatbusza

Hesham Elsherif / ANADOLU / Anadolu via AFP
Hesham Elsherif / ANADOLU / Anadolu via AFP

Kylian Mbappé nélkül hagyta el a dortmundi stadiont a Paris Saint-Germain csapatbusza szerda este, a két csapat Bajnokok Ligája-elődöntőjét követően. Az esetről a Le Parisien számolt be, amely gyorsan le is szögezte, nem büntetésről van szó, a játékosnak doppingellenőrzésen kellett részt vennie, ami általában elhúzódik, így aztán utólag, a reptéren csatlakozott csapattársaihoz és utazott vissza Franciaországba.

A párharcban a Dortmund Niclas Füllkrug góljával került 1-0-s előnybe a visszavágóra. A PSG játékosai csak kapufákig jutottak – egy támadáson belül kettőig ráadásul.

Mbappé összesen három lövéssel próbálkozott, kétszer blokkolták a próbálkozását, egyszer pedig a kapufát belső oldalát találta el, de a labda kifelé pattant. Ezen kívül volt három kulcspassza is a mérkőzésen.

A visszavágót jövő kedden rendezik a PSG otthonában.

Kapcsolódó
Bíróverés, pályára rohanó szurkolók és egy percig tartó döntő – miért sorjáznak a balhék a török bajnokságban?
Csak kapkodtuk a fejünket a mostani szezonban, annyi botrányos mérkőzést produkált a Süper Lig. Látszólag érthetetlen, miért történik rendszeresen valami sokkoló, ahogyan az is, miért sokszor a Fenerbahce kerül középpontba.
Olvasói sztorik