Nemzetközi foci

Feljelentették az edzőt, aki ököllel ütötte arcon a tinédzser partjelzőt

Az észak-walesi rendőrség vizsgálatot indított az ellen a férfi ellen, aki egy mérkőzésen ököllel arcon ütötte a 17 éves partjelzőt.

Az eset április 27-én történt az Amlwch Town FC és Penrhyndeudraeth FC találkozóján történt, a közösségi oldalakat pedig bejárta a sokkoló felvétel. Ezen világosan látszik, hogy a hazai csapat kispadja előtt feladatát ellátó tinédzsert csúnyán kiüti egy férfi, a nézők pedig a segítségére sietnek.

„Tudjuk, hogy terjed a videó az esetről, de arra kérünk mindenkit, hogy ne ossza meg, hogy elkerüljék az esetleges jogi eljárások befolyásolását. A rendőrségi nyomozás folytatódik, arra kérünk mindenkit, akinek esetleg van olyan mobiltelefonos felvétele, amelyen az incidens látható, hogy a lehető leghamarabb lépjen kapcsolatba velünk” – idézi a Guardian cikket az észak-walesi rendőrség szóvivőjét.

A mérkőzést a Penrhyndeudraeth 8-0-ra nyert meg, amely Facebook-oldalán úgy fogalmazott, hogy a mérkőzést beárnyékolta az incidens.

Egy önkéntes vonalbíróként tevékenykedő Penrhyn-játékost bántalmaztak. A klub nem kíván további kommentárokat fűzni, de támogatni fogja a játékost, mivel az ügyet jelentették a rendőrségnek.

Az Amlwch Town nem kommentálta az esetet.

Olvasói sztorik