Nemzetközi foci

Sallai elcsúszott a büntető közben, a fejüket fogták a drukkerek

2-1-es vereséget szenvedett a Freiburg a Bundesliga 31. fordulójában hazai pályán, a Wolfsburg ellen. A csapat az első félidő hajrájától kezdve vezetett, majd a 82. percben egyenlített a Wolfsburg, de tizenegyeshez jutott a házigazda:

az eltiltásából visszatérő, a meccset végigjátszó Sallai Roland állt a labda mögé, de a rúgás előtt elcsúszott, így az égbe lőtt, a drukkerek pedig a fejüket fogták.

Különösen azért volt fájó mindez, mert utána nem sokkal a Wolfsburg megszerezte a győztes gólt. A Freiburg így nem tudta kihasználni, hogy a Frankfurt kikapott a Bayern Münchentől, maradt az ötpontos különbség a két csapat között. A Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Bayern Harry Kane duplájával nyert 2-1-re, az angol válogatott támadó második találata profi pályafutása 400. gólja volt.

A Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló lipcseiek ugyan korán hátrányba kerültek a Borussia Dortmund elleni rangadón, de nagyon simán, 4-1-re győztesk, így öt pontra növelték előnyüket riválisukkal szemben a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyen.

Bundesliga, 31. forduló

FC Augsburg-Werder Bremen 0-3 (0-0)
Bayern München-Eintracht Frankfurt 2-1 (1-0)
SC Freiburg-VfL Wolfsburg 1-2 (1-0)
RB Leipzig-Borussia Dortmund 4-1 (2-1)

Kapcsolódó
Szalah durván beszólt Kloppnak, fontos pontokat szórt el a Liverpool
Szoboszlai Dominik csak a 91. percben állt be.
Olvasói sztorik