Nemzetközi foci

„Többre lenne szükségünk tőle” – Szoboszlai kritikát is kapott a Liverpool EL-kiesése után

Timothy Rogers / Getty Images
Timothy Rogers / Getty Images

Bár 1-0-ra nyert az Atalanta vendégeként, de 3-1-es összesítéssel kiesett az Európa Liga negyeddönőjében a Liverpool. Az olaszországi visszavágón Szoboszlai Dominik 67 percet játszott, az első félidőben aktívabb volt, akadt egy távoli lövése is, a fordulás után azonban ahogyan csapata, úgy ő is sokkal visszafogottabb volt. A Sofascore így is 7,2-es osztályzatot adott neki, amivel még a jobbak közé tartozott a Poolból.

Szoboszlai statisztikái a mérkőzésről.

A liverpooli oldalak már kritikusabbak voltak vele, a Liverpool Echo és a This is Anfield is 5-ös osztályzatot adott neki a tízből. Előbbi azzal indokolt, hogy bár volt egy lövése az első félidőben, de sokszor hiába futott be az üres területekbe, elszórta a labdát. Utóbbi oldal ezt írta:

Hatásosnak tűnik, amikor berobban az üres területre, de a döntései nem a legjobbak mostanában. Voltak időnként jó kombinációi, de a szezon eleji legjobbjától messze van. Többre lenne szükségünk tőle az idány utolsó harmadában, de hogy őszinték legyünk, ezt most nem láttuk tőle

írták.

A liverpool.com megengedőbb volt, náluk 6-ost kapott a magyar középpályás, megjegyezték, hogy egy ideje most volt a legélesebb a Liverpoolban, és lépett egyet a jó irányba. Alexander-Arnolddal jól megértették egymást, de eltűnt a szünet után, olvasható az értékelésben.

Kapcsolódó
Mbappé beszólt a Barcelona-játékosoknak, kitört a balhé az öltözőfolyosón
Még azelőtt sikerült megfékezni az indulatokat, hogy komolyabbra fordult volna a helyzet.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik