Nemzetközi foci

„Ez is a játék része” – Klopp nem aggódik amiatt, hogy Szalah fontos ziccert rontott

Luca Rossini / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Luca Rossini / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere nem csinálna abból nagy ügyet, hogy újabb frusztráló mérkőzésen van túl Mohamed Szalah. Az egyiptomi támadó a 7. percben értékesített egy tizenegyest az Atalanta elleni Európa Liga-negyeddöntő visszavágóján, azon kívül azonban kihagyott egy ígéretes ziccert, majd a második félidőre gyakorlatilag ő is eltűnt, sok csapattársához hasonlóan, végül a 66. percben hagyta el a pályát. Bár a Pool a góljával nyert 1-0-ra, összesítésben 3-1-re elveszítette a párharcot.

Nem aggódom. A csatárokkal ez előfordul, ezen át kell lendülnie neki és nekünk is. Ő az egyik legtapasztaltabb játékosunk. Nem arról van szó, hogy sose hagyott volna ki helyzetet korábban, ez is a játék része. A tizenegyest szépen értékesítette, a ziccerénél pedig peches volt, de hagyott már ki ilyeneket. Nem csinálnék belőle nagy ügyet

idézi a Liverpool Echo a német szakembert, akinek ez volt az utolsó mérkőzése a Liverpool kispadján nemzetközi kupameccsen.

Klopp megjegyezte, nem ezen a meccsen ment el a továbbjutás, hanem a hazai 3-0-s vereségkor. A második meccsen pedig jól kezdtek ugyan, de aztán nem tudták tartani a tempót és könnyen levédekezhetővé váltak. A kiesés miatt csalódott, de a mutatott játék miatt nem.

Jó reakciót láttam a csapatomtól. Ez a szezonhajrá kezdete volt egy jó eredménnyel és egy jó teljesítménnyel

mondta a vezetőedző, aki már a Fulham elleni bajnokira koncentrál.

Kapcsolódó
„Többre lenne szükségünk tőle” – Szoboszlai kritikát is kapott a Liverpool EL-kiesése után
Van olyan vélemény is, ami szerint jó irányba mozdult el. A második félidőre viszont eltűnt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik