Nemzetközi foci bajnokok ligája

„Mbappé szembeköpte a Bajnokok Ligáját” – kiakadt a franciák 1998-as világbajnoka

Ibrahim Ezzat / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Kylian Mbappé nem a legjobb meccsét játszotta a Barca ellen
Ibrahim Ezzat / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Kylian Mbappé nem a legjobb meccsét játszotta a Barca ellen
Christophe Dugarry, franciák 55-szörös válogatott, világ- és Európa-bajnok csatára rendkívül csalódott volt a Paris Saint-Germain szerdai, Barcelona elleni hazai Bajnokok Ligája-veresége előtt, és nem is titkolta, mennyire elégedetlen Luis Enrique edzővel és a támadó Kylian Mbappéval.

Az 52 éves sportember az RMC Sport egyik tévéműsorában csalódottan elemezte a látottakat.

„Nem értettem, hogyan játszott a PSG, de ez már nem meglepetés Luis Enrique-nél” – jelentette ki, majd nekiesett Mbappénak.

Amit szerdán mutatott, az a legrosszabb foci volt és a legrosszabb attitűd, amivel egy élvonalbeli játékos rendelkezhet. Egy topjátékos nem játszhat így

– mondta.

„Néha mindannyian futballozunk rosszul, de ennek a fiúnak a viselkedése, hozzáállása egyszerűen botrányos. Ez a tisztelet hiánya, ez egy árulás a szurkolókkal és azokkal szemben, akik oly sok éven át bíztak benne, akik fizetnek neki, akik becsülik őt. Szembeköpte a Bajnokok Ligáját, az egész sorozatot.

Mert az a hozzáállás, amit ezen a meccsen tanúsított, abszolút szégyen. Nem gondoltam volna, hogy ez a fiú ilyen mélyre süllyedhet.

Hozzátette, van még egy visszavágó és hisz benne, hogy Mbappé győzelemre vezeti a párizsiakat.

A statisztika egyébként tényleg azt mutatja, hogy a csatár gyengén futballozott: tizenháromszor veszítette el a labdát, háromszor futott lesre, tizenkét párharcából csak hármat nyert meg, és négy cselezési kísérletéből mindössze egy sikerült.

Kapcsolódó
Bajnokok Ligája: Párizsban nyert őrült meccset a Barca, előnyben az Atlético is
A Barcelona fordulatos mérkőzésen került 3-2-es előnybe a Paris Saint-Germain otthonában a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az Atlético elsöprő első félidő után végül csak 2-1-re győzött.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik