Nemzetközi foci

„Úgy fogadnák, mint egy királyt” – ez lehet a ManUnited klasszisának új csapata

Paul ELLIS / AFP
Christian Eriksen tavaly még a középpálya fontos része volt, az elmúlt hónapokban viszont már főleg a kispadon ült
Paul ELLIS / AFP
Christian Eriksen tavaly még a középpálya fontos része volt, az elmúlt hónapokban viszont már főleg a kispadon ült
Brian Laudrup azt tanácsolja Christian Eriksennek, hogy a szezon után térjen vissza az Ajaxhoz, noha a 32 éves dán középpályásnak még egy évig érvényes szerződése van a Manchester Uniteddel.

Eriksen egy sikeres brentfordi fél szezont követően 2022-ben hároméves szerződést írt alá a manchesteriekkel, és ugyan az első idényében még fontos erőt képviselt a középpályán, az elmúlt hónapokban már főleg a kispadon ült. Ugyan szerződése ezután még egy évre szól, a pletykák szerint a távozás küszöbén áll.

Brian Laudrup, aki korábban ugyancsak szerepelt az Ajaxban, sőt, éppen az amszterdamiaktól vonult vissza, azt tanácsolta Eriksennek, hogy térjen vissza oda, ahol 2010 és 2013 között három aranyérmet is szerzett.

Ha megnézem a lehetőségeket, akkor a véleményem szerint az Ajax fantasztikus hely lenne, hiszen ott még néhány évig jól teljesíthetne. Ismeri a várost, a nyelvet és a klubot. Úgy fogadnák, mint egy királyt, aki hazatér

nyilatkozta.

Az amszterdami szurkolók kétségtelenül örülnének Eriksen visszatérésének egy olyan szezon után, amelyben szinte semmi sem sikerült eddig.

Kapcsolódó
Olvasói sztorik