Nemzetközi foci

Dárdai Pál fiát szerződteti egy Bundesliga-csapat

A következő idénytől a Wolfsburgban folytatja pályafutását Dárdai Bence, a másodosztályú Hertha BSC-t vezetőedzőként irányító Dárdai Pál legkisebb fia.

A Bundesligában szereplő együttesről hetek óta pletykálták, hogy szeretné szerződtetni a középpályást, ráadásul a Hertha is közölte, hogy nyáron távozik. Szombaton hivatalossá is vált, hogy a Wolfsburg lesz a következő állomása, de nem derül ki a közleményből, hogy hány évre írt alá a 18 éves futballista, csak annyit tudni, hogy hosszútávú megállapodást kötött jövendőbeli csapatával.

Fiatal és rendkívül tehetséges játékos, aki már megtette az első lépéseket a profi futballban, a másodosztályban pedig azt is megmutatta, hogy milyen minőséget képvisel. A Wolfsburgnál lehetősége lesz magas szinten tovább fejlődni, a mi célunk pedig az, hogy ebben minden szükséges támogatást megadjunk neki

– idézte a klub honlapja Sebastian Schindzielorz sportigazgatót.

Az U17-es Európa-bajnok Dárdai Bence a mostani szezonban testvéreivel, Palkóval és Mártonnal egyszerre is szerepelt a Herthában, melynek színeiben nyolc másodosztályú bajnokin és egy kupamérkőzésen kapott lehetőséget édesapjától.

Olvasói sztorik