Nemzetközi foci

Amíg Dárdai távozását vizionálja a német sajtó, a Hertha bravúros hajrágyőzelmet aratott

David Inderlied / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Dárdai Pál pénteken győzelemre vezette csapatát
David Inderlied / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Dárdai Pál pénteken győzelemre vezette csapatát
Miközben a német sajtó egy része szerint Dárdai Pál a szezon végén biztosan távozik a Herthától, a berliniek egy nagy hajrágyőzelemmel megszerezték a három pontot a német másodosztály 28. fordulójában.

A Hertha pénteken Dárdai Mártonnal és Dárdai Palkóval a soraiban nyert 3-2-re a Paderborn vendégeként úgy, hogy nem játszott jól, ám 1-2-ről az utolsó hat percben 3-2-re fordított (Bilal Hussein és Haris Tabakovic találatával).

A Bild ugyanakkor a meccs előtt válságról írt, a csapat a fordulót megelőzően a csalódást keltő 9. helyen állt, ami azt jelenti, hogy nem sok esélye maradt a feljutásra. Ez pedig azt jelenti, hogy a klub a szezon végén nem tart igényt Dárdai Pálra és már új edzőt keres.

A magyar szakember helyzetét nehezíti az is, ahogy a sajtóval bánt, a klubnál állítólag nem nézték jó szemmel, hogy a szerdai sajtótájékoztatót otthagyta, mert olyan újságíró kérdezett tőle, aki korábban kritikát fogalmazott meg.

A lap szerint a poszt egyik jelöltje a 41 éves Thomas Stamm, a svájci szakember jelenleg az SC Freiburg tartalékait edzi, és a nyáron lejár a szerződése.

Kapcsolódó
Dárdai faképnél hagyta a német újságírót, aki kritizálta a Herthát
A berliniek magyar edzője zokon vette a Kicker márciusi cikkét.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik