Nemzetközi foci

A Liverpool nagy szenvedés után egy őrült nagy góllal verte a sereghajtót

Jan Kruger/Getty Images
Jan Kruger/Getty Images

A Liverpool labdarúgócsapata csütörtök este 3-1-re legyőzte a Sheffield Unitedet az Anfielden.

Jól leizzadtak a hazai drukkerek, mert az első percben gólt szerezhetett volna a sereghajtó, ha nem Kelleher állt volna a kapuban. A bravúr után elképesztő mélyen visszaállt védekezni a Sheffield United, ezzel pedig nem sok területe volt támadásokat építenie a Liverpoolnak. Végül egy egészen komikus góllal szerzett vezetést a hazai együttes: Darwin Núnez kihasználta, hogy túl sokáig vár a kapus és úgy ugrott elé, hogy a lábába bikázta a labdát Ivo Grbic.

Térfélcsere után továbbra is sokkal többet volt a labda a Poolnál, de egy kontra végén McAtee kicselezte Joe Gomezt, a beadását pedig Gustavo Hamer ráfejelte Conor Bradley lábára, ami így utat talált a kapuba. Innentől kezdett csak igazán kínlódni a Liverpool, de a hajrá előtt az egész nap remeklő Alexis Mac Allister villant és egy lecsorgó labdát elemi erővel bombázott a bal felső sarokba.

Innentől már nem engedte ki a kezéből a győzelmet Klopp csapata, sőt a csereként beálló Cody Gakpo fejesével végleg el is döntötte a három pont sorsát. Szoboszlai Dominik egyébként kezdő volt, 73 percet töltött a pályán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik