Nemzetközi foci

Nehéz lesz ennél őrültebb meccset játszani a Premier League-ben

Paul Ellis / AFP
Paul Ellis / AFP

A Newcastle United hazai pályán 4-3-ra legyőzte a West Ham Unitedet. Alexander Isak és Harvey Barnes duplázott, Anthony Gordon pedig kiharcolt két tizenegyest, valamint kiállították.

Isak már a 6. percben vezetést szerzett tizenegyesből, a pontrúgást Gordon harcolta ki, aki jó ütemben lépett fel a vendégek felszabadítani igyekvő játékosa elé, majd megrúgták. A korán bekapott gól ellenére fordítani tudott a West Ham és a 77. percig 3-1-re vezetett, amikor is Isak ismét értékesített egy büntetőt, amit ezúttal is Gordon harcolt ki azzal, hogy pont időben lépett a védő elé, és megint felrúgták.

A találkozó legvégén Barnes lett a hős, aki a 67. percben érkezett be megsérült Almirón helyett, a 83. percben egyenlített, a 90. percben pedig egy jól eltalált lövéssel a győzelmet is megszerezte a Newcastle-nek.

A győztes gól:

A hetedik helyen álló West Ham a legutóbbi három fordulóban nem tudott nyerni, a Newcastle pedig ezzel a győzelemmel egy pontra megközelítette, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszva.

Kapcsolódó
Újabb tündérmesével szolgálta ki a futballromantikára érzékeny rajongókat a Luton Town
A Premier League újoncánál szinte mindig történik valami. Most például Luke Berry alkotott nagyot: eddig ugyan csak 59 perc játékidőt kapott a bajnokságban, de ez is elég volt számára egy emlékezetes gólhoz.
Olvasói sztorik