Nemzetközi foci

Megvan a lista, közülük kerülhet ki a Barca egyik nyári igazolása

MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
A klub sportigazgatója, Deco a középpályát szeretné mindenképpen megerősíteni.

Sergio Busquets távozása óta lyuk tátong a Barcelona középpályájának közepén. Ugyan Oriol Romeu biztatóan kezdett, összességében nem igazán felelt meg az elvárásoknak, az elmúlt időszakban pedig inkább csak csereként kap lehetőséget.

Miközben Xavi utódlását is meg kell oldani – a vezetőedző maga közölte, hogy távozik a szezon végén –, a sportigazgató, Deco már azon is munkálkodik, hogy megerősítse a csapat középpályáját. A Sport szerint pedig készített is egy négy nevet tartalmazó listát, akik közül kikerült az egyik nyári érkező.

  • A legnagyobb név kétségtelenül Joshua Kimmich, a Bayern München német válogatott játékosa, akit már egy ideje emleget a sajtó a Barca kapcsán. Kimmich szerződése jövőre lejár, és nem feltétlen szeretne hosszabbítani.
  • Az elsőszámú kiszemelt az Everton belga játékosa, a 22 éves Amadou Onana, aki a hírek szerint szívesen távozna a liverpooliaktól, és bár a 60 milliós kivásárlási ára problémát jelentene a Barcelonának, a csapata jelenleg a veszélyzónában van, egy kiesés esetén pedig vélhetően könnyebb lenne megszerezni.
  • A Sport még két nevet dobott be: az egyik a Feyenoord 24 éves középpályása, Mats Wieffer, míg a másik Aleix Garcia a Gironából, akit már régóta figyelnek Decóék.
Kapcsolódó
Focicsapat résztulajdonosa lett egy Forma-1-es pilóta
Pierre Gasly francia harmadosztályú klubban vállal fontos szerepet.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik