Nemzetközi foci

Inog a kispad Dárdai Pál alatt a Herthánál?

Oliver Hardt/Getty Images
A gondterhelt Dárdai Pál.
Oliver Hardt/Getty Images
A gondterhelt Dárdai Pál.

Még nem dőlt el, hogy meghosszabbítja-e Dárdai Pál szerződését a Hertha BSC, írta a Kicker.

A német napilap szerint a tavaszi gyengébb szereplés miatt bizonytalan a klubvezetés, hogy valóban a magyar szakvezetővel képzeli el a közös munkát a következő szezonban is. A Hertha csak kilenc pontot gyűjtött 2024-ben és a rájátszást érő harmadik helytől hét pontra van lemaradva. Arról megoszlanak a vélenyek, hogy szimpla formahanyatlás történt, vagy Dárdai nem tudja kihozni a keretből a maximumot.

A Hertha vezetői jelenleg arra törekednek, hogy az edzőkérdést a lehető legnagyobb mértékben távol tartsák a nyilvánosságtól. A számos kihagyott lehetőség ellenére még mindig csak hét pont a lemaradásuk a 3. helytől és nem akarnak feszültséget kelteni házon belül. Ennek ellenére a belső vita már javában zajlik arról, ki legyen a 2024-2025-ös idényben az edző

– írta a Kicker.

Az biztos, hogy nyárig nem akarják leváltani Dárdait, de könnyen lehet, hogy a harmadik hely nélkül nyáron elköszönnek tőle. Annak ellenére is, hogy a szezon előtt figyelmeztetett mindenkit, átmeneti év várható, így az azonnali feljutás nem lehet elvárás.

Kapcsolódó
Újra lesz Dárdai a német Bundesliga élvonalában
Dárdai Bence komoly lehetőség előtt áll.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik