Nemzetközi foci bajnokok ligája

Mogyorózás és sikoly után csak nevettek a történteken a BL-csata szereplői

BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP
Stefan Savic és Marcus Thuram nagy csatát vívott egymással, nem mindig sportszerűen
BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP
Stefan Savic és Marcus Thuram nagy csatát vívott egymással, nem mindig sportszerűen
Egészen szürreális jelenetnek lehettek szemtanúi az Atlético Madrid–Inter Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő nézői. A mérkőzés hosszabbításában ugyanis az olaszok csatára, Marcus Thuram egészen meglepő módon állította meg Stefan Savicot.

Miután a rendes játékidő 2-1-es Atlético sikerrel zárult, az összesítésbeli 2-2 miatt hosszabbítás következett. A 100. percben az Inter csatára, Marcus Thuram úgy döntött, megszabadul védőjétől és egyszerűen megmogyorózta ellenfelét, az Atlético Madrid védőjét, Stefan Savicot.

A montenegrói válogatott labdarúgó nagy kiáltással elterült a földön, majd miután jobban lett, viccesen összenevetett Thurammal és barátságosan hasba vágta. Szymon Marciniak játékvezető nem látott okot a közbeavatkozásra.

Az angol sajtó azt írta, az eset kísértetiesen hasonlított egy 1988-as esetre, amikor a Wimbledon rosszfiúja, Vinnie Jones hasonlóképpen járt el szárnyait bontogató, későbbi 57-szeres válogatott Paul Gascoigne-nal szemben egy Newcastle-mérkőzésen.

A szerdai csatát végül az Atlético nyerte meg, miután tizenegyesekkel 3-2-re nyert, kiejtve ezzel a Bajnokok Ligája tavalyi döntősét.

Kapcsolódó
Az Atlético óriási meccsen, tizenegyesekkel ejtette ki a tavalyi döntős Intert a BL-ben
Teljes a negyeddöntő mezőnye, a korábbi hat csapathoz az Atlético, valamint a Borussia Dortmund csatlakozott.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik