Nemzetközi foci

„A VAR-szobában ülő fickó miért nem gondolta, hogy egyértelmű? Mit ebédelt épp?” – Jürgen Klopp kiakadt

Alex Livesey - Danehouse/Getty Images
Alex Livesey - Danehouse/Getty Images

1-1-es döntetlent hozott a Liverpool és a Manchester City összecsapása a Premier League-ben, így őrült versenyfutás dönt a bajnoki címről a maradék tíz fordulóban.

Nem volt elégedett az eredménnyel a hazai szurkoló tábor, ugyanis Jeremy Doku a 98. percben felszabadítás közben csúnyán mellbe rúgta Alexis Mac Allistert a tizenhatoson belül, a tizenegyes azonban elmaradt.

A felháborodott drukkerek mellett Jürgen Klopp sem volt elragadtatva a történtektől, ezt a sajtótájékoztatón világosan meg is mondta.

Ez egy 100 százalékos tizenegyes, de majd kitalálnak valami magyarázatot. Ez egy egyértelmű szabálytalanság a pálya bármelyik pontján, ami sárga lapot ér. Körülöttem mindenki, aki az iPadján nézte vissza a történteket azt mondta, hogy egyértelműen tizenegyest ért. A VAR-szobában ülő fickó miért nem gondolta, hogy egyértelmű? Mit ebédelt épp?

– idézte a BBC a feldúlt edzőt.

Az 1-1-nek leginkább az Arsenal örülhet, amely ezzel vezeti a tabellát, igaz, csak jobb gólkülönbsége révén előzi meg a Poolt. A City pedig egy pontra van az Arsenal, Liverpool párostól.

Olvasói sztorik