Nemzetközi foci

Ebből balhé lesz: a Real betalált, de közben lefújta a meccset a bíró

José Jordan / AFP
José Jordan / AFP

2-2-es döntetlent játszott Valenciában a Real Madrid, amely súlyos védelmi hibák miatt került kétgólos hátrányba, de Vinícius Jr. kiegyenlített. A meccs vége azonban káoszba fulladt.

A Real védelme az első félidőben kétszer is asszisztált a Valencia támadósorának, így a hazaiak a 30. percben már 2-0-ra vezettek. A szünet előtt szépített Vinícius Jr., aki a 76. percben ki is egyenlített – ami után hevesen mutogatott a közönségnek, amelytől tavaly rasszista sértéseket kapott.

A végén mind a két csapat megnyerhette volna a meccset (sőt, a Valencia még tizenegyest is kapott, de a VAR jogosan elvette azt), a 99. percben pedig még támadott a Real, jött egy beadás a jobb szélről, de a játékvezető, Gil Manzano közbesípolt. A labda viszont a kapuban kötött ki, úgyhogy óriási tömegjelent alakult ki a pályán. és alighanem Jude Bellingham egy piros lapot is kapott reklamálásért.

A játéknap rangadóján az Európa Ligában címvédő, ám a mostani szezonban gyengélkedő Sevilla hazai pályán 3-2-re legyőzte a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős Real Sociedadot.

La Liga, 27. forduló

Sevilla-Real Sociedad 3-2 (2-1)
Rayo Vallecano-Cádiz 1-1 (0-0)
Getafe-Las Palmas 3-3 (3-1)
Valencia-Real Madrid 2-2 (2-1)

Kapcsolódó
Vancsa Zalán három góljával gázolt át csapata az ellenfelén
Vancsa Zalán mesterhármassal járult hozzá a házigazda Lommel SK 4-1-es győzelméhez.
Olvasói sztorik