Nemzetközi foci

Milos Kerkezék nem bírtak a Cityvel, Callum Styles bemutatkozott új csapatában

Athena Pictures/Getty Images
Athena Pictures/Getty Images

Kikapott mindkét Angliában játszó magyar válogatott légiós a szombati bajnokikon.

Milos Kerkez kezdőként jutott szóhoz a Bournemouth-ban, 88 percet játszott is, de ő sem tudta megakadályozni, hogy Phil Foden a 24. percben betaláljon. Utólag kiderült, ez a gól el is döntötte a három pont sorsát.

Nem járt sokkal jobban a sérülésből visszatérő Callum Styles sem, a középpályás csereként állt be a Swansea elleni bajnoki 60. percében, amikor már 2-0-ra vezettek a vendégek. A magyar válogatott játékos 88 százalékban jól játszotta meg társait és egy kulcspassza is volt, mindkét fejpárbaját megnyerte és földön is 50%-ban megállította az ellenfeleket. Cselei viszont nem jöttek be, négy kísérletből egyszer csapta be ellenfelét. Összességében korrekt teljesítményt nyújtott, de a fordításhoz ő sem tudott eleget tenni.

A szombaton pályára lépő válogatottak közül Baráth Péter lehetett így aztán a legboldogabb, aki a lengyel Rakówban először volt kezdő. A 66 percet pályán töltő középpályás csapata gól nélküli döntetlent játszott a Stal Mielec vendégeként. A Hajduk Splitbe csereként beálló Kleinheisler László is pontszerzésnek örülhetett, a 68. percben már 1-1-nél állt be. Ez is lett a végeredmény. Sajnos közös kettejükben, hogy nem nyújtottak kimondottan jó teljesítményt.

Kapcsolódó
Bár a Netflix-sorozatnak vége, Sunderlandben továbbra is dráma drámát követ
Sokan szerettek bele a Sunderland ‘Til I Die című dokumentumfilm-sorozat miatt a szerencsétlen sorsú klubba. A széria most véget ért, pedig annyi minden történt az elmúlt időszakban, hogy csak sajnálhatjuk, amiért az újabb fordulatokról lemaradtunk.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik