Nemzetközi foci

„Rendkívül jó meccset játszott” – edzője szerint Sallai változtatott pár dolgon, amik korábban nem tettek jót neki

Harry Langer / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Harry Langer / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Elsősorban Sallai Rolandot és csapata küzdőszellemét dicsérte Christian Streich, a Freiburg labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután a német együttes kétgólos hátrányból 3-2-re nyert és továbbjutott az Európa Liga nyolcaddöntőjébe a Lens ellen.

Az első meccsen született 0-0 után csütörtökön a franciák még a szünet előtt már 2-0-ra vezettek, a magyar támadó a 67. percben szépített, majd a 90+2.-ben egyenlített. A győztes találatot Michael Gregoritsch szerezte a 99. percben.

Sallai Roland mutatói a Lens elleni mérkőzésről.

„Rendkívül jó meccset játszott” – nyilatkozta Sallairól Streich. Hozzátette, a 26 éves játékost két gólja kiemelte a mezőnyből, már hetek óta jó formában van, feltűnően dinamikus.

Nagyon fegyelmezett, változtatott egy-két olyan dolgon, amik korábban nem tettek jót a teljesítményének

– hangsúlyozta az MTI cikke szerint Streich. A tréner kiemelte azt is, hogy minden játékos hozzáállása rendkívül profi volt, beleértve a cseréket is, és a Freiburg megérdemelten jutott tovább.

Kapcsolódó
Stankovic a Fradi kupabúcsújáról: A kiesés miatti csalódottság hasznunkra válhat az Újpest ellen
A Ferencváros vezetőedzője csak gratulálni tudott az Olympiakosznak és úgy véli, hogy a Konferencia Liga-kiesésből erőt meríthetnek az Újpest elleni derbire.
Olvasói sztorik