Nemzetközi foci

Szalah góllal és gólpasszal tért vissza, nyert a két játékosát is elveszítő Liverpool

Gaspafotos/MB Media / Getty Images
Gaspafotos/MB Media / Getty Images

Bármi is történjék a Premier 25. fordulójának további részében, az biztos, hogy a Liverpool marad a bajnokság élén, Jürgen Klopp csapata ugyanis 4-1-re nyerni tudott a Brentford otthonában. A sérülés miatt többeket, így Szoboszlai Dominikot is nélkülöző Poolból az első félidőben két játékost is sérülés miatt kellett lecserélni.

Meggyűlt a liverpooliak baja az első percekben a Brentford intenzív játékával, de aztán szép lassan átvették az irányítást, Flekken viszont több védéssel is őrizte a 0-0-át. A 35. percben már ő is tehetetlen volt, Núnez szerezte meg a vezetést a vendégeknek, akik 2-0-ra is vezethettek volna, Mohamed Szalah azonban elpuskázott egy ziccert.

Az egyiptomi amúgy a kispadon kezdett, de az első félidőben Curtis Jones ét Diogo Jotát is le kellett cserélni sérülés miatt.

A második félidőben hamar dűlőre vitte a dolgot a Liverpool: Szalah előbb adott egy gólpasszt Mac Allisternek, majd a 68. percben ő maga is betalált. Az Afrika Kupa, majd egy sérülés miatt január 1-je óta ez az első angol bajnoki, amin szerepelt, hangosra sikerült a visszatérésre.

Szalah gólja:

Bár Toney szépített a hajrá kezdetén, egy hatalmas védelmi hiba után Gakpo is betalált, simán nyert a Pool, amely így ötpontos előnyben van, de a City és az Arsenal is még pályára lép a fordulóban.

Premier League, 25. forduló

Brentford – Liverpool 1-4 (0-1)

Kapcsolódó
Kifizetne-e új edzőjéért tízmillió eurót a Barcelona?
Amióta Xavi bejelentette távozását, a katalán klub keresi az utódját.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik