Nemzetközi foci

„Amíg vannak célok, addig van miért küzdeni és felkelni” – rendeződni látszik a 65-szörös magyar válogatott focista helyzete

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

Valószínűleg 2025-ig szóló szerződése végéig Cipruson fog futballozni Lang Ádám, az Omonia Nicosia magyar védője. A 65-szörös magyar válogatott hátvéd az M1-nek elmondta, nem foglalkozik azzal, hogy az idény korábbi szakaszában, az előző vezetőedző hosszabb időszakra mellőzte.

„Most megint a kezdő tizenegyben számolnak velem és ez egy jó dolog. A cél a bajnoki cím és a kupa megnyerése, emellett nyilván európai kupasorozat csoportkörébe jutni” – szögezte le Lang, aki hozzáfűzte, a 2025-ig élő kontraktusát kitöltve valószínűleg a szigetországban marad.

Amíg vannak célok, addig van miért küzdeni és felkelni, elindulni edzésre. Van kihívás, nem az van, hogy itt jó az idő, aztán elfocizgatunk és lesz, ami lesz. Van nyomás kívülről és belülről is.

Az Omonia Nicosia a 14 csapatos élvonal ötödik helyén áll, két fordulóval az alapszakasz vége előtt már biztosan tagja az első hatot felvonultató rájátszásnak.

Kapcsolódó
„Nagydarab feka” – mondta játékosáról az Újpest edzője
Hangzatosra sikerült az első meccs utáni nyilatkozata.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik