Nemzetközi foci

Két kulcsjátékosától is megválhat a Barcelona

Lluis Gene / AFP
Lluis Gene / AFP

Ugyan Ronald Araújónak és Frankie de Jongnak is 2026-ig szóló szerződése van, könnyen elképzelhető, hogy a nyáron túlad rajtuk a Barcelona, számolt be róla a katalán Sport.

A lap azt írja, hogy a sportigazgató, Deco szeretne már a tavasszal tisztában lenni azzal, mekkora mozgástere lesz majd a nyári átigazolási szezonban. A két legfontosabb, házon belül megoldandó kérdés pedig az említett két játékos,

  • ugyanis Araujót hírbe hozták már a Bayern Münchennel, és bár többször elmondta, hogy jól érzi magát a Barcánál, a klub a kérdést egy hosszabbítással zárná le,
  • míg De Jong esetében azért toldanák meg a megállapodást, hogy elnyújtsák a fizetését, amiben még az előző vezetéssel egyezett meg. A holland jelenleg 37 millió euró fölött keres szezononként, ami kiemelkedő a keret több tagjához képest.

A Sport azt írja, ha nem sikerül viszonylag hamar dűlőre jutni a két labdarúgóval, akkor Deco inkább az értékesítésük mellett dönt. Araujo a negyedik, De Jong a hatodik legtöbb játékperccel rendelkezik a Barcelona keretéből a szezonban.

Kapcsolódó
Liverpoolból csak egy hír jön: Szoboszlai visszatérésének ideje ismeretlen
Ismét combproblémákkal bajlódik a magyar válogatott csillaga.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik